Breaking Dawn Part 2! <3
Bellard!
cutesecrets:

Follow c u t e s e c r e t s for more cute photos ♥
Love?

Love?
What is love?

Sometimes love can make you laugh, smile, cry, dissapointed, and anything…
But over that I just feel in love, my heart full of love

I know it’s too early for me to fall in love.. But, love sudeenly come and I can’t refuse it.

Now, that the fact that I love you, I always feel like an idiot doing crazy things just for you o.O

I’m sorry if I always get jealous at you, always mad at you, or make you mad at me …
But I have to admit it, I Love you, and I don’t want to lose you! ♥

'Negative-side'

Emank ya kamu gak bisa trima ‘my-negative-side’ , kalo gitu ya kpn bisa akur?
Gue kira lu bisa trima kekurangan ku, ya gak harus semua, tp ternyata? Gak bisa sama skali, apa2 diprotes, yasudah

Not perfect

Yeah, I’m not a perfect person, I’ll always make mistakes in my life. How can he want a girl who doesn’t make mistakes?
If you find someone that never make mistakes, tell me!
I swear you’ll never meet that kind of person.

Is that true?

Selama ini gue baru sadarr, ternyata dia emank gak bisa terima kekurangan gue.
Dia nyuruh gue buat merubah sifat gue jd lebih baik, dan yah tau kan kalo merubah itu semua gak gampang. Sekali / dua kali kita pasti masih bersifat seperti itu.
Dan disaat gue proses merubah sifat gw, dia protes.

Sekarang, dia ngancem gue. Kalo gue ngelakuin kesalahan lg, dia mau udahan.

Tiba2 gue berpikir seperti ini:
Dimana2 orang yg pcrn itu gak pernah ngancem gitu, kalopun dia ngancem gitu, berarti dia udh gak sayang lg dan mau udahan, tp gak terga bilangnya. Dan ujung2nya mereka nyari kesalahan kita buat jd alesan.

Is that true?

Yang bisa gue lakuin skr cmn pasrah deh, let ot flow~

1 2 3 4 5 6 7 Next

Theme by: KAWAIISECRETS. Powered by: Tumblr.